Πρωτιά του ΟΣΤΡΙΑ στον ΠΟΑ 2016

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου ο Περιφερειακός Όμιλος Α’ Εθνικής (Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής). Ήταν, κατά κοινή ομολογία, ο δυσκολότερος Όμιλος των τελευταίων ετών, τόσο για την ποιότητα των ομάδων που συμμετείχαν όσο και για τη πολύ μεγάλη διάρκειά του (διεξήχθη σε τέσσερις μήνες, με σύστημα πουλ).

Η πρώτη ομάδα μας, ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, κατέκτησε την πρώτη θέση με χαρακτηριστική άνεση και με το απόλυτο σκορ 10/10. Η ομάδα διέθετε αγωνιστική ποιότητα και μεγάλο βάθος. Αγωνίστηκαν με αυτήν 21 παίκτες, άνδρες, γυναίκες, έφηβοι/ες και παιδιά, οι περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε κι άλλες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Η δεύτερη ομάδα μας, η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, σταθερή στην αγωνιστική φιλοσοφία της, έδωσε την ευκαιρία να παίξουν σε πολλούς ταλαντούχους σκακιστές και σκακίστριες, μερικοί από τους οποίους γνώριζαν για πρώτη φορά αυτή την εμπειρία. Αγωνίστηκαν συνολικά 20 σκακιστές και σκακίστριες. Τελικά η Παρέμβαση τερμάτισε 9η, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το επόμενο αγωνιστικό μας ραντεβού είναι βεβαίως το 9ο Διεθνές Τουρνουά των Σκακιστικών Συλλόγων Τριανδρίας, από 3 έως 8 Μαΐου στο Φιλίππειο. Ευπρόσδεκτοι όλοι οι σκακιστές της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Δηλώσεις συμμετοχής:

Α’ και Β΄ γκρουπ: Β. Μπετσάκος 6973922616

Γ’ γκρουπ: Στ. Καφαντάρης 6972916757, Κ. Πεχλιβανίδης 6983502425

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Χρειάζεται να είστε Logged in για να αφήσετε σχόλιο.

Translate »