Επίσκεψη της Στ. Τσολακίδου στο Σύλλογό μας

 

Το Σάββατο, 15/10, είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο Εντευκτήριο του Συλλόγου μας, την τρεις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κορασίδων και Νεανίδων Σταυρούλα Τσολακίδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου μαθήματος του GM Γιάννη Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι και ο προπονητής της Σταυρούλας. Η Στ. Τσολακίδου μάς μίλησε για την εμπειρία της στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιβηρία και για τη μαχητικότητα που χρειάστηκε να δείξει μετά από μια κάμψη στην απόδοσή της στα μισά του τουρνουά. Απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις των παιδιών που παρακολουθούν το τμήμα του κ. Παπαϊωάννου, και παρουσίασε μαζί με τον προπονητή της μια εξαιρετική νικηφόρα παρτίδα της ενάντια στην κοπέλα που είχε το υψηλότερο ELO στο τουρνουά.

Ο GM Γ. Παπαϊωάννου σχολίασε με διδακτικό τρόπο τις κρίσιμες στιγμές της παρτίδας εξάγοντας πολύ χρήσιμα συμπεράσματα στο επίπεδο της στρατηγικής και της ψυχολογίας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο κ. Β. Θεοδωρίδης, ο άνθρωπος που «έτρεξε» επί δεκαετίες τον Σκακιστικό Σύλλογο Καβάλας, γέννημα-θρέμμα του οποίου είναι η Σταυρούλα.

Ευχαριστούμε θερμά και από αυτό το βήμα την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Στ. Τσολακίδου, τον GM Γ. Παπαϊωάννου και τον κ. Θεοδωρίδη, καθώς και τους μαθητές του τμήματος, που με τις απαντήσεις τους στα σκακιστικά ερωτήματα που τέθηκαν από τον κ. Παπαϊωάννου έδωσαν νεανική ζωντάνια στο όλο μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Χρειάζεται να είστε Logged in για να αφήσετε σχόλιο.

Translate »