ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-21

Η φετινή χρονιά ξεκινάει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς λόγο της κατάστασης με τον COVID-19 δεν είναι δυνατό να ανακοινώσουμε ακόμα ακριβή αριθμό τμημάτων και ώρες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του συλλόγου μας ή μέσω email και της σελίδας μας στο Facebook για να δηλώσετε επιθυμία συμμετοχής, για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε μία εικόνα και να μπορέσουμε να οργανώσουμε τα φετινά τμήματα μας.

Θα λειτουργήσουν τμήματα που απευθύνονται σε σκακιστές όλων των ηλικιών και επιπέδων, με φυσική παρουσία και τηλ-εκπαίδευση, καθώς και εμβόλιμα αγωνιστικά τμήματα:

Τμήμα αρχαρίων Α΄: Για τα μικρότερα παιδιά (προνήπια, νήπια, και Α΄Δημοτικού) προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μέχρι το τέλος του 2020.

Τμήμα αρχαρίων Β΄: Για μεγαλύτερα παιδιά (Β΄, Γ΄, Δ΄, Δημοτικού).Για παιδιά που έχουν παρακολουθήσει τμήμα αρχαρίων, αλλά και για παιδιά που πρωτοεγγράφονται σε Σκακιστική Ακαδημία έχοντας ήδη ορισμένες γνώσεις).

Γ΄ Επίπεδο : Για παιδιά Δημοτικού που έχουν παρακολουθήσει 1 ή 2 έτη διδασκαλίας και έχουν κάποια αγωνιστική εμπειρία (σχολικοί αγώνες, νεανικά πρωταθλήματα).

Δ΄ Επίπεδο : Για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου με προχωρημένες γνώσεις στο σκάκι και ικανή αγωνιστική εμπειρία σε ατομικά και ομαδικά τουρνουά

Ε΄ Επίπεδο : Για έμπειρους σκακιστές Γυμνασίου και Λυκείου με πολυετή παρουσία στο άθλημα.

Πληροφορίες και εγγραφές : Στο τηλέφωνο 2310 951581, https://www.facebook.com/TriandriasChessClubs, www.pat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Χρειάζεται να είστε Logged in για να αφήσετε σχόλιο.

Translate »