ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Οι Σκακιστικοί Σύλλογοι Τριανδρίας (ΟΣ.ΤΡΙΑ, Α΄ Εθνική) και ΠΑΤ, Β΄ Εθνική) συνεχίζουν και φέτος μια πολύχρονη παράδοση καλλιέργειας του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος που λέγεται σκάκι. Βασική μας αρχή αποτελεί η πίστη στις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, του ομαδικού πνεύματος και της υγιούς άμιλλας· επίσης, η βεβαιότητα ότι το σκάκι λειτουργεί για τους νέους ως ισχυρή ασπίδα προστασίας απέναντι σε διάφορους γνωστούς κινδύνους της εποχής μας

Κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017 τα μαθήματα της Ακαδημίας Σκακιού θα αρχίσουν Τρίτη στις 13 Σεπτεμβρίου.

Θα λειτουργήσουν τμήματα που απευθύνονται σε νεαρούς (και όχι μόνο!) σκακιστές όλων των ηλικιών και επιπέδων:

Τμήμα αρχαρίων Α΄: Για τα μικρότερα παιδιά (προνήπια, νήπια, και Α΄Δημοτικού) προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μέχρι το τέλος του 2016.

Τμήμα αρχαρίων Β΄: Για μεγαλύτερα παιδιά (Β΄, Γ΄, Δ΄, Δημοτικού).Για παιδιά που έχουν παρακολουθήσει τμήμα αρχαρίων, αλλά και για παιδιά που πρωτοεγγράφονται σε Σκακιστική Ακαδημία έχοντας ήδη ορισμένες γνώσεις).

Γ΄ Επίπεδο : Για παιδιά Δημοτικού που έχουν παρακολουθήσει 1 ή 2 έτη διδασκαλίας και έχουν κάποια αγωνιστική εμπειρία (σχολικοί αγώνες, νεανικά πρωταθλήματα).

Δ΄ Επίπεδο : Για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου με προχωρημένες γνώσεις στο σκάκι και ικανή αγωνιστική εμπειρία σε ατομικά και ομαδικά τουρνουά

Ε΄ Επίπεδο : Για έμπειρους σκακιστές Γυμνασίου και Λυκείου με πολυετή παρουσία στο άθλημα.

Τμήμα φοιτητών και ενηλίκων : Για όλους όσους αγαπούν το σκάκι και θέλουν να εμβαθύνουν στα μυστικά του.

Στην Σκακιστική μας Ακαδημία θα διδάξουν φέτος οι ακόλουθοι προπονητές :

GM Γ. Παπαϊωάννου, Α. Βραγοτέρης, Σ. Αργυρούδης, Α. Βαφειάδου, Δ. Μαυρέας, Μ. Νερουλίδης

 

Για τα υπόλοιπα τμήματα μπορούν οι γονείς να ενημερώνονται τηλεφωνικά, μέχρι να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα και να αναρτηθεί στον ιστότοπό μας.

 

Πληροφορίες και εγγραφές : Στο Εντευκτήριο του Συλλόγου από της 1 Σεπτεμβρίου (6:30-8:30 μμ). Σπ. Μουστακλή 1. τηλ. 2310 951581 και στα μέλη του ΔΣ : Αντώνης Παλάσκος, τηλ. 6933359648 , Βασίλης Μπετσάκος, τηλ.  6973 922616.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Χρειάζεται να είστε Logged in για να αφήσετε σχόλιο.

Translate »