ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2017-18

Οι Σκακιστικοί Σύλλογοι Τριανδρίας ΟΣ.ΤΡΙΑ και ΠΑΤ,  συνεχίζουν και φέτος μια πολύχρονη παράδοση καλλιέργειας του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος που λέγεται σκάκι. Βασική μας αρχή αποτελεί η πίστη στις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, του ομαδικού πνεύματος και της υγιούς άμιλλας· επίσης, η βεβαιότητα ότι το σκάκι λειτουργεί για τους νέους ως ισχυρή ασπίδα προστασίας απέναντι σε διάφορους γνωστούς κινδύνους της εποχής μας

Κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 τα μαθήματα της Ακαδημίας Σκακιού θα αρχίσουν Τρίτη στις 12 Σεπτεμβρίου.    🙂     1η συνάντηση αρχαρίων τμημάτων Σάββατο 16/9 στις 10:30 & στις 12:00.

Θα λειτουργήσουν τμήματα που απευθύνονται σε νεαρούς (και όχι μόνο!) σκακιστές όλων των ηλικιών και επιπέδων:

Τμήμα αρχαρίων Α΄: Για τα μικρότερα παιδιά (προνήπια, νήπια, και Α΄Δημοτικού) προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μέχρι το τέλος του 2017.

Τμήμα αρχαρίων Β΄: Για μεγαλύτερα παιδιά (Β΄, Γ΄, Δ΄, Δημοτικού).Για παιδιά που έχουν παρακολουθήσει τμήμα αρχαρίων, αλλά και για παιδιά που πρωτοεγγράφονται σε Σκακιστική Ακαδημία έχοντας ήδη ορισμένες γνώσεις).

Γ΄ Επίπεδο : Για παιδιά Δημοτικού που έχουν παρακολουθήσει 1 ή 2 έτη διδασκαλίας και έχουν κάποια αγωνιστική εμπειρία (σχολικοί αγώνες, νεανικά πρωταθλήματα).

Δ΄ Επίπεδο : Για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου με προχωρημένες γνώσεις στο σκάκι και ικανή αγωνιστική εμπειρία σε ατομικά και ομαδικά τουρνουά

Ε΄ Επίπεδο : Για έμπειρους σκακιστές Γυμνασίου και Λυκείου με πολυετή παρουσία στο άθλημα.

Τμήμα φοιτητών και ενηλίκων : Για όλους όσους αγαπούν το σκάκι και θέλουν να εμβαθύνουν στα μυστικά του.

Πληροφορίες και εγγραφές : Στο Εντευκτήριο του Συλλόγου από της 1 Σεπτεμβρίου (6:30-8:30 μμ). Σπ. Μουστακλή 1. τηλ. 2310 951581 και στα μέλη του ΔΣ : Αντώνης Παλάσκος, τηλ. 6940 380997, Βασίλης Μπετσάκος, τηλ.  6973 922616.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Χρειάζεται να είστε Logged in για να αφήσετε σχόλιο.

Translate »