Συμμετοχή των σκακιστικών συλλόγων Τριανδρίας στο Wheeling2Help στη παραλία της Θεσσαλονίκης

wheeling2help-image

Το Wheeling2help ξεκίνησε όταν ο Έλπις (Ελπιδοφόρος) Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση, ιδρυτές του Dream.Travel.Live, Afriquest, Asiaquest και Wheeling2help είχαν μόλις γυρίσει από το ταξίδι τους στην Αφρική και κοιτώντας το παγκόσμιο χάρτη στο σπίτι τους παρατήρησαν πόσο μικρότερη είναι η Ευρώπη από την Αφρική που για πλάκα είπαν ότι «Είναι τόσο μικρή που θα μπορούσες να την διασχίσεις και με το ποδήλατο!».

Λίγο καιρό αργότερα, συνδυάζοντας την τρέλα του ταξιδιού και την αγάπη τους για τα παιδιά δημιούργησαν το Wheeling2help Vol.1 όπου ποδηλάτησαν από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα μαζεύοντας 15.564 ευρώ για τα παιδιά της «Φλόγας».

Φέτος, στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινήσανε το Wheeling2help Vol.2, ποδηλατώντας από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης και διοργανώνοντας Γιορτές Εθελοντισμού σε όλη τους την διαδρομή!

Οι ποδηλάτες βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, 17.00 – 21.00 στο άγαλμα Καραμανλή, Νέα Παραλία (σε συνεργασία με την οργάνωση ethelon) και οι Σκακιστικοί Σύλλογοι Τριανδρίας στήριξαν την προσπάθειά τους με φυσική παρουσία και σκάκι.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Χρειάζεται να είστε Logged in για να αφήσετε σχόλιο.

Translate »